در این صفحه سوال حقوقی و کیفری در دعاوی خانواده ما سعی بر این موضوع داشتیم:
که تمامی سوالاتی که افراد مختلف در ارتباط با گروه وکیل صدر چه در تماس تلفنی و چه از طریق اینستاگرام و چت در فضای مجازی پرسیده بودند را در یک جا به شکل کلی جمع آوری کنییم تا بتوانیم برای هر سوالی که در رابطه با موضوعات خانواده داشتید جوابی از پیش آماده داشته باشیم که بتواند مشکل شما را در سریع ترین زمان ممکن به انجام برساند .
برای استفاده از این سوالات می توانید با خواندن متن سوال بر روی آن کلیک کنید تا پاسخ برای شما باز گردد یا می توانید از قسمت جست و جو بالا کلمه کلیدی مد نظر خود را تایپ کنید تا در سریع ترین زمان ممکن به نتیجه دلخواه خود برسید .
فهرست عناوین
- 1 بخش 1: سوال حقوقی و کیفری در دعاوی خانواده با با بیش از 200 تکرار
- 1.0.1 1- آیا طبق قوانین مهریه جدید همچنان امکان حبس برای مرد وجود دارد ؟
- 1.0.2 2- برای گرفتن مهریه از پدر شوهر چه شرایطی باید رعایت شود ؟
- 1.0.3 3- منظور از حق حبس ( خاص و عام ) زن چه می باشد؟
- 1.0.4 4-تفاوت طلاق توافقی با طلاق خلع و مبارات چه می باشد ؟
- 1.0.5 5-آیا مهریه های عجیب و غریب و خاص قابل مطالبه می باشد ؟
- 1.1 یکی از سوال های پرتکرار در بخش سوال حقوقی و کیفری در دعاوی خانواده این سوال می باشد.
- 1.1.1 6- آیا اگر زن ازدواج مجدد کند می توانید مهریه را از همسر سابق خود بگیرد ؟
- 1.1.2 7- آیا من می توانم با مراجعه به مخابرات پرینت تماس همسرم را بگیرم ؟
- 1.1.3 8- خانواده همسرم از من شیربها می خواهند ایا این موضوع قانونی است ؟
- 1.1.4 9-اگر مرد پولی به حساب همسر خود واریز نماید ولی بعداً ادعا کند این از بابت مهریه بود آیا این موضوع قابل ترتیب اثر می باشد؟
- 1.1.5 10-اگر ملکی به شکل 3 دانگ 3 دانگ بین زوج و زوجه باشد و ایا زن می تواند اجرت المثل از شوهر خود از بابت سکونت در این خانه مطالبه کند ؟
- 2 بخش 2: سوال حقوقی و کیفری در دعاوی خانواده با با بیش از 150 تکرار
- 2.0.1 11- آیا ازدواج موقت مرد ( زوجه ) باعث می شود که زن بتواند به راحتی درخواست طلاق دهد ؟
- 2.0.2 12-آیا در دوران پس از عقد و قبل از رفتن زیر یک سقف مشترک نفقه به زوجه تعلق می گیرد؟ و آیا امکان شکایت کیفری وجود دارد؟
- 2.0.3 13- آیا اثبات رابطه نامشروع زوجه باعث سلب حصانت او از فرزندش و از بین رفتن مهربه او می شود ؟
- 2.0.4 14- در چه مواردی می توانم از شوهرم طلاق بگیرم ؟( سوال از جانب خانم )
- 2.0.5 15- شوهرم درخواست طلاق داده در این صورت برای من چه مزیتی دارد ؟( سوال از جانب خانم )
بخش 1: سوال حقوقی و کیفری در دعاوی خانواده با با بیش از 200 تکرار
1- آیا طبق قوانین مهریه جدید همچنان امکان حبس برای مرد وجود دارد ؟
مرد می بایست نسبت به پرداخت مهریه خانم تا تعداد ۱۱۰ سکه اقدام کند مگر اینکه مرد اثبات کند توانایی پرداخت به شکل یکجا مهریه را به خانم ندارد که در این حالت مهریه تقسیط میگردد.
2- برای گرفتن مهریه از پدر شوهر چه شرایطی باید رعایت شود ؟
از پدرشوهر به هیچ وجه نمیتوان مهریه را مطالبه نمود.
3- منظور از حق حبس ( خاص و عام ) زن چه می باشد؟
در یک نوع خاصی از مهریه یعنی حالت عندالمطالبه، زن این امکان را دارد از ایفای وظایف همسری ( انجام فعالیت های زناشویی) مانند برخورد صحیح با زوج و وظایفی مثل نظافت منزل و … خودداری نماید.
که به این حالت حبس عام می گویند و و زوجه این اختیار را دارد تا قبل از دریافت مهریه خود، نسبت به وظایف خاص زناشویی ( نزدیکی) نیز تمکین ننماید که به آن حبس خاص می گویند.
4-تفاوت طلاق توافقی با طلاق خلع و مبارات چه می باشد ؟
در واقع طلاق توافقی نوعی از طلاق رجعی باشد که هر یک از طرفین ( زوجین ) این اختیار را دارند، پس از طلاق در مدت عده، به همدیگر رجوع نمایند، اما طلاق از نوع خلع و مبارات از نوع طلاق بائن می باشد و امکانی برای رجوع در آن برای طرفین وجود ندارد.
5-آیا مهریه های عجیب و غریب و خاص قابل مطالبه می باشد ؟
یکی از سوال های پرتکرار در بخش سوال حقوقی و کیفری در دعاوی خانواده این سوال می باشد.
با استنباط از قوانین و فقه می توان گفت مهریه مالی می باشد که مرد در مدت زمان عقد به زوجه پرداخت می کند یا تعهد می نماید آن را به زوجه پرداخت کند.
که حتماً این چیزی که به زوج پرداخت میگردد می بایست مالیت داشته ( یعنی قابل نقل و انتقال باشد و یرای آن پول پرداخت کنند ) ، معلوم و مشخص باشد و همچنین قابلیت تملک را دارا باشد در غیر اینحالت مهریه دارای اعتبارنمیباشد.
6- آیا اگر زن ازدواج مجدد کند می توانید مهریه را از همسر سابق خود بگیرد ؟
در زمان طلاق زوجین نسبت به مهریه تصمیم گیری می نمایند و در حالتی که توافی شود که مهریه به زوجه پرداخت گردد، زوجه این امکان را دارد حتی بعد از ازدواج مجدد، مهریه ای که بابت ازدواج قبلی مستحق آن است از همسر سابق خود طلب کند.
7- آیا من می توانم با مراجعه به مخابرات پرینت تماس همسرم را بگیرم ؟
خیر ، شما باید با مراجعه به دادگاه و طرح دعوا و ارائه دلائل و مستندات لازم دادگاه و مرجع قضایی را مجاب کنید که دستور صادر کنند برای پرینت تماس همسر شما.
8- خانواده همسرم از من شیربها می خواهند ایا این موضوع قانونی است ؟
خیر ، در قانون هیچ موردی تحت عنوان شیر بها وجود ندارد و لازم نیست شما ان رو پرداخت کنید.
9-اگر مرد پولی به حساب همسر خود واریز نماید ولی بعداً ادعا کند این از بابت مهریه بود آیا این موضوع قابل ترتیب اثر می باشد؟
در واقع مرد این مقدار وجه را از بابت مهریه به همسر خود مدیون می باشد و زمانی که دقیقا این مقدار وجه را به حساب همسر خود واریز می نماید به این معناست که طلبی که همسرش داشته را به حسابش واریز نموده و می توانید به این موضوع استناد کند .
10-اگر ملکی به شکل 3 دانگ 3 دانگ بین زوج و زوجه باشد و ایا زن می تواند اجرت المثل از شوهر خود از بابت سکونت در این خانه مطالبه کند ؟
در زمانی که خانم به هرشکلی به زوج اعلام نماید که برای سکونت مرد در منزل راضی نمی باشد، از زمان اعلام زن سکونت مرد در این منزل مشاعی به شکل 3 دانگ و 3 دانگ غاصبانه بوده و زوجه این امکان را دارد مطالبه اجرت المثل کند.
بخش 2: سوال حقوقی و کیفری در دعاوی خانواده با با بیش از 150 تکرار
11- آیا ازدواج موقت مرد ( زوجه ) باعث می شود که زن بتواند به راحتی درخواست طلاق دهد ؟
اگر شرط درعقد نامه زمان عقد توسط مرد امضاء گردیده باشد و زوجه بتواند ازدواج دوباره و مجدد زوج را در دادگاه و مراجع قضایی ثابت کند این امکان را دارد نسبت به طلاق اقدام کند.
12-آیا در دوران پس از عقد و قبل از رفتن زیر یک سقف مشترک نفقه به زوجه تعلق می گیرد؟ و آیا امکان شکایت کیفری وجود دارد؟
در دوران عقد منتهی به رفتن به یک خانه مشترک به زن، نفقه تعلق خواهد گرفت و اگر زوج نفقه را پرداخت ننماید، زوجه این امکان را دارد از زوج شکایت کیفری کند یا دادخواست حقوقی مطالبه نفقه را به دادگاه تقدیم نماید.
13- آیا اثبات رابطه نامشروع زوجه باعث سلب حصانت او از فرزندش و از بین رفتن مهربه او می شود ؟
ثابت شدن رابطه نامشروع زوجه ( زن ) حتی در محاکم قضایی تاثیری در الزام زوج به پرداخت مهریه به زوجه را ندارد، اما در زمینه حضانت مرجع قضایی این اختیار را دارد به دلیل مشکل و کج روی اخلاقی مادر، از او سلب حضانت کند و حضانت را به پدر بسپارد .
14- در چه مواردی می توانم از شوهرم طلاق بگیرم ؟( سوال از جانب خانم )
زوجه ( خانم ) در مواقعی که همسرش اعتیاد دارد، یا در جرمی محکوم گردیده ومحکومیت کیفری مرد به میزان ۵سال حبس یا بیشتر از 5 سال، سوء رفتار زوج و سوء معاشرت به شکلی که عملاً نتوان با وی زندگی نمود، ضرب و جرح زوجه توسط زوج و گواهی پزشکی قانونی برای اثبات این امر، ندادن نفقه به شکل منظم و مکفی، عقیم بودن ( به هر شکلی که مرد قادر به بچه دار شدن نباشد )، رابطه نامشروع زوج که اثبات گردد، بیماری بسیار حاد اعصاب و روان زوج که به تایید پزشک برسد، ترک زناشویی (رابطه جنسی فی مابین زن و شوهر)، ترک منزل به مدت زیاد بدون دلیل خاص و دیگر موارد میتواند درخواست طلاق را بدهد.